szerezz 30-300 "vásárlásra éhes" érdeklődőt havonta facebook hirdetéssel

6 millió magyar jelentkezik be minden hónapban a Facebookra.
Ne hagyd ki ezt a hatalmas piacot, amely teli van fizetőképes vásárlóval.

Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.

Henry Ford

-

Hány érdeklődőt
adsz oda a versenytársadnak?

A Facebook 2.4 milliárd aktív felhasználója több, mint 4 milliárd like-ot generál naponta. Ebből 6 millió ember itt él, Magyarországon.

Ma már a Facebook nem csak egy közösségi média platform, hanem kulcs az üzleted növekedéséhez. Ha te még nem tartozol azokhoz a leleményes vállalkozókhoz tartozol, akik már kihasználják a Facebookban rejlő lehetőségeket, akkor nagy esély van rá, hogy mértéktelen mennyiségű fizető vásárlót adsz oda a versenytársadnak, és elavult hirdetési módszereket használsz. Valószínű tapasztaltad már, hogy ezeknek a módszereknek kicsi vagy egyáltalán nincs haszna.

Csapj le a "vásárlásra kész TÖMEGEKRE"

Nem sok közösségi média platform ad a vállalkozások kezébe akkora rugalmasságot, és célzási lehetőséget, mint a Facebook. Más platformmal is elérhetsz 6 millió magyart, de a Facebook által lehetőségünk van a számodra legideálisabb vásárlók előtt megjelenni.

Engedd meg, hogy csapatunk megmutassa neked, hogyan lehet hatékony Facebook kampányokat összeállítani, kor, nem, helyszín, érdeklődési kör és kedvelt oldalak-bejegyzések alapján. Ezeket az értékes adatokat felhasználhatod, hogy még hatékonyabb kampányokat futtass. Ezáltal elérheted az ideális vásárlóidat még az előtt, hogy a versenytársad lecsapna rájuk.

Jelentkezz a 100 000 forint értékű konzultációra, most ingyen

Minden elköltött forintból akár háromszor annyi jön vissza

A piac teli van könnyen megszerezhető vásárlókkal, akiket hibátlanul lehet célozni a Facebookkal. Ma már nem tudsz eredménytelenül pénzt költeni hirdetésre.

Bővítsd az elérésedet tökéletesen targetált célközönséggel, telefonon és számítógépen egyaránt. Lehet, hogy mindez nehéznek tűnhet elsőre, ha mindent egyedül szeretnél megcsinálni. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked. Csapatunk magasan képzett, a legújabb trendekre specializálódott marketingszakemberből áll. Összeállítjuk neked azt a Facebook marketing rendszert, amely megduplázza, sőt akár megtriplázza az érdeklődőid és eladásaid számát.

Nem titok, hogy a bizonyítottan működő Facebook kampányaink minden elköltött 100 forintból 300 forint bevételt termelnek. Soha nem volt jobb időpont az elkezdéshez, hiszen a magyarországi hirdetési költségek MÉG nagyon alacsonyan vannak. Lent láthatod, hogy milyen lépésekkel érjük el azt, hogy masszív növekedésnek induljon a vállalkozásod.

5 dolog, amit mindenkinek tudnia kellene a marketingről

Ezzel az 5 stratégiával, amit ebben az ingyenes tanulmányban olvashatsz képes leszel megduplázni vagy akár megtriplázni a bevételedet. Töltsd le most, nehogy a versenytársad hamarabb szerezze meg.

kezdd egy 100 000 forint értékű tanáccsal, most ingyen

Tedd meg az első lépést az érdeklődőid és eladásaid duplázásának irányába azzal, hogy lefoglalod az ingyenes 30 perces marketingstratégiai konzultációs időpontodat. Tedd meg most.