Az ADD EL ONLINE szolgáltatásai igénybe vehető minden nagykorú személy számára, aki jogosult a szerződés megkötésére. 

 

A szerződések a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója és a Megrendelő között jönnek létre. Más személy ezekre nem jogosult.

 

Ha bármely bíróság vagy hatóság úgy dönt, hogy a jelen Megrendelő, rendelkezése érvénytelen vagy végrehajthatatlan, akkor azt törölni kell, és a fennmaradó Megrendelői feltételek továbbra is teljes érvényben és hatályban maradnak, maradhatnak.

 

1. Fizetett Szolgáltatások

 

1.1 Árak

Minden szolgáltatás egyedi árral vagy ártartománnyal rendelkezik, a szükséges munka és a rászentelt idő figyelembevételével kerülnek meghatározására. Az árak módosulhatnak a piaci változásoktól, vagy ideiglenes akcióktól / promócióktól. Az érték a helyi pénznemben Magyar Forint-ban (HUF) vagy igény szerint euro-ban (EUR), vagy USA dollárban (USD) kerül meghatározásra. Az egyedi árkalkulációért keresse ügyfélszolgálatunkat emailben az [email protected] –címen.

 

1.2 Vásárlás / Jelentkezés

A Megrendelő a weboldalon történő vásárlásával, jelentkezésével kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

A weboldalon található szolgáltatásokról a Szolgáltató részletes leírást tüntet fel.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

1.3 Szolgáltatás igénybevétele

A Megrendelő személyes adatainak megadását követően az elküldés gombra veheti igénybe a szolgáltatást.

1.4 Weboldalkészítéssel kapcsolatos szolgáltatás igénybevétele:
A weboldal első, azaz az 1.0-as verzió elkészülése után a Megrendelőnek lehetősége van módosítások kérésére, háromszori alkalommal. Ezen módosítások a csomag árában foglaltatnak. Azt ezt meghaladó módosítások minőségbeli, illetve mennyiségbeli arányukban kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő részére.

Fizetési módok:

– Banki átutalás: Megrendelő a megrendelt szolgáltatásokat a számlán található teljes összeg átutalásával tudja igénybe venni.
A szolgáltatás megrendelése csak abban az esetben lesz sikeres, ha az átutalás 5 naptári napon belül megtörténik és a teljes számlán lévő összeg megfizetésre kerül. Az 5 naptári nap a számla kiállításának megegyező napjától kerül számításra.

 

Banki adatok:
Cégnév: LOCALL Europe Kft.
Számlavezető pénzintézet neve: OTP BANK

Számlaszám: 11739030-23918159-00000000
IBAN számlaszám: HU48117390302391815900000000

Minden plusz költség, amely a banki átutalás díját képezheti, az a Megrendelőt terheli, nem a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divízióját.

 

 

2. Domain név, tárhely szolgáltató (fizetett szolgáltatás)

2.1 Domain név regisztráció és tulajdonjog:

Az a személy vagy szervezet, aki megvásárolja a domaint, az a domain jogszerű tulajdonosa lesz.
A LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziójának beavatkozása kizárólag technikai jellegű , valamint ügynöki jellegű a Megrendelő és a Domain illetve a tárhely szolgáltató között.
A LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója nem vállal felelősséget a domain szolgáltató és a tárhely szolgáltatónál történő meghibásodás és az egyéb nem várt, nem megszokott és nem rendeltetésszerű események bekövetkezéséért. Amennyiben a domain tulajdonosa úgy dönt, hogy nem újítja meg a domaint, a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója nem felelős bármilyen felmerülő problémáért, amely a domain lejárta után bekövetkezhet. Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy nem minden domain esetében van türelmi időszak, így ha a domain nem kerül megújításra, akkor fennáll a veszély, hogy a domain név egy másik internet felhasználóhoz kerül. Alapbeállítás szerint minden domain zárolva van, így nem átirányítható.
A zárolás a tulajdonos kérésére feloldható.

Ha Megrendelő külön nem nyilatkozik a domain és tárhely szolgáltató igényéről, akkor a szolgáltatások a https://www.tarhely.com/ -nál kerülnek megrendelésre.

 

2.2  Domain megújítása

A domain a vásárlás napjától kezdve egészen a lejárati dátumot megelőző, időpontig megújítható.
A lejárati dátum az a nap, amelyen az Ön domainje érvénytelenné válik, így működése megszűnik.
A domain megújítása kifizetettnek tekintett, ha a fizetés napja megelőzi a lejárat napját. A fizetés napja a szerint kerül megállapításra, amikor a szolgáltató megerősíti a befizetés sikeres megérkezését. Ha a domain megújítása nem történik meg időben, a domain a tulajdonos elővásárlási jogát biztosítandó karanténba kerülhet. A domain helyreállítása a karanténból még lehetséges. A domain név helyreállítása különdíjhoz kötött. 

 

3. Szerződéskötés és szerződés visszavonása

3.1 Szerződés

A kötelező érvényű szerződés a Megrendelő és a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója között jön létre, amely a teljes összeg vagy esetenként előleg sikeres megfizetése után lép érvénybe.

Ha a  teljes szerződéses összeg kifizetésre került, a számla megküldésre kerül a Megrendelőnek. 

 

3.2  Szerződés visszavonása

Szerződés visszavonására a Megrendelőnek a szerződés megkötését követő 14 naptári nap áll rendelkezésére követelésmentesen, az ez után kezdeményezett visszavont szerződések a szerződésben foglalt teljes kivitelezési, szerződési díj, összegszerű megfizetése után lehetséges.
14 naptári napon belül történő szerződés visszavonás esetén a Megrendelő által megrendelt szolgáltatásokhoz felmerülő szolgáltatási díjak ( domain, tárhely, egyéb szolgáltatás ) kizárólag a Megrendelőt terhelik.

 

3.3  A szerződés időtartama

A megrendelhető weboldal csomagok 1-től 10 éves szerződéssel járnak. A domainek minimum 1-2 éves (a szolgáltatótól függően) és legfeljebb 10 éves szerződéssel vásárolhatók meg. 

 

4. Szellemi tulajdon

Az összes szerzői jog, védjegy, és egyéb szellemi anyag és tartalom, amely a weboldalunkon található, a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziójának tulajdonát képezi. Ez az anyag vagy tartalom csak a LOCALL Europe Kft. tulajdonosának írásos engedélyével használható. A Megrendelő és a weboldal látogatója – felhasználója nem jogosult, harmadik fél számára másolni, sokszorosítani, közvetíteni, terjeszteni, kereskedelmileg kizsákmányolni, vagy származékos munkát készíteni a fellelhető tartalomról vagy anyagról.

 

Amennyiben a Felhasználó tudomására jut bármilyen sokszorosítás, kizsákmányolás, erről azonnal tájékoztatja a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divízióját az alábbi email címen: [email protected]

 

5. Szolgáltatás felfüggesztése/törlése

A LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója fenntartja a jogot, hogy azonnal felfüggessze, határozatlan ideig a szolgáltatást illetve szüneteltesse a megrendelést és esetenként felmondja a szerződést, ha a Felhasználó, Megrendelő megszegi az Általános Szerződési Szabályokat, vagy nem tartja be az Etikai Kódex-ben foglaltakat, valamint ha a Megrendelő a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója számára elfogadhatatlan módon tevékenykedik.

 

6. Felelősségkorlátozás

A LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója nem vállal felelősséget a Megrendelőt – Partnert vagy harmadik felet vagy hardware-t ért károkért, amely közvetett, közvetlen módon vagy véletlenül történik a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziójának termékei és/vagy szolgáltatásai használata közben vagy kapcsolatosan, beleértve a domain és tárhelyszolgáltatások Partner által történő biztosítását.
A LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE  divíziója nem vállal felelősséget a weboldal és/vagy termék használatának képtelenségéből eredő károkért a Megrendelők, Felhasználók, harmadik felek részéről.
A Felhasználó, Megrendelő saját felelősségre veszi igénybe a szolgáltatást és a Felhasználó, Megrendelő az egyedüli felelős bármilyen kárért, adatvesztésért, amely a számítógép rendszerét, vagy más eszközét érinti.

A Felhasználó tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziójának oldala, szolgáltatásai és termékeinek használata a Felhasználó, Megrendelő saját felelősségére történik.

A Felhasználó, Megrendelő tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE  divíziója nem tehető felelőssé a weboldala vagy az addelonline.hu oldalon keresztül elérhető tartalom működési és elérhetőségi állapotáért.

 

7. Folyamatos fejlődés

A szolgáltatásaink és termékeink minősége az elsődleges számunkra. A folyamatos fejlődés hívei vagyunk mind technológiai mind design szempontjából.

 

8. Visszajelzés

A kiválóság iránt elkötelezettségéből fakadóan a LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója várja partnereinek észrevételeit, javaslatait a jelen Általános Szerződési Feltételekről.
Kérjük a kedves Felhasználóktól, Partnerektől, hogy a javaslatokat emailben küldjék el az Ügyfélszolgálatunkra:

[email protected]

 

9.    Feltételek módosítása és frissítése

A LOCALL Europe Kft. – ADD EL ONLINE divíziója fenntartja a jogot, hogy bármikor frissítse az Általános Szerződési Feltételeket, figyelembe véve az status quo jogi, iparági vagy egyéb változásait.

 

10.           Panaszkezelés

A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevétele során esetlegesen felmerülő panasz, reklamáció, adatbeviteli hiba esetén a Szolgáltató E-mail / postai címén tud élni.

 

E-mail cím:[email protected] , [email protected]

Postai cím: 3033 Rózsaszentmárton, Ady Endre utca 8

 

Szolgáltató az azonnali megoldást igénylő problémát haladéktalanul megvizsgálja és lehetőség szerint azonnal orvosolja, minden más esetben pedig 14 napon belül válaszol a felmerült panaszra.

 

11.           Záró rendelkezések:

Szolgáltató által üzemeltetett weboldal biztonsága megfelelő, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és védelmi szoftvereket.

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be.
Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Kifejezetten tilos a Weboldalon törvényileg nem engedélyezett tartalmak továbbítása, közlése, megosztása. Szolgáltató fenntartja a jogot a Felhasználók által feltöltött tartalmak törlésére.

Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani.